Carolines baby shower

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Narnia

I veckan har min avdelning på jobbet varit iväg på den årliga konferensen. Himla trevligt och sjukt fint boende i Norsjö, enda minuset var den dåliga vegomaten. Otroligt vackert var det också med Narniasnön.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Jakten på klänningen!

 
I vår ska jag på Bankett, väldigt fancy och dresscode är långklänning. Jag har ingen sådan så nu är jag på jakt, tänker att den ska vara pastellig och sommarvänlig så den även funkar på bröllop och liknande (är ju mycket sådant nu för tiden). Är kär i allihopa här ovan! Men först ska jag på 2hand-jakt då det brukar finnas superfina klänningar till en mycket bättre peng där. Men lite inspiration till vad jag är ute efter iallafall. Trevlig söndag <3

Stomvisning av lägenheten

Glad fettisdag!
Idag fick vi gå på visning i vår lägenhetstyp (våran är en kopia men ligger två våningar upp från denna). Vi tog mått på väggar för att se vilka möbler som passar och hur vi kan möblera. Jag var imponerad över de stora fönstren och djupa fönsterkarmarna, så fint! Det känns mer verkligt nu även om de är ett tag kvar. Oktober blir de inflytt! 

(null)
En bild från sovrummet, på väggen till vänster om fönstret ska vi placera garderoberna. 
(null)

En bild på sovrummet mot det andra fönstret samt balkongdörren till den större balkongen. Älskar att glaset går hela vägen ner på dörren.

(null)
Hörnet som vi tänkt ha som vardagsrum. 

(null)
Vy från det som ska bli kök mot matplatsen.

(null)
Från matplatsen/ vardagsrummet är dörren till andra balkongen. Här blir det morgonsol och morgonkaffe. 


Tattoos

Kikade igenom mina kategorier här på bloggen och såg att det saknas lite tatueringsbilder. 

(null)

  • Här är min senaste, en retrolampa (älskar sånba här och varit på jakt efter en halva livet typ!) Bästa Anna Giongo gjorde den på Ume tattoo fest i höstas, 2017. Jag är supernöjd, det är andra gången Anna tatuerar mig, hon är så duktig och gullig! Rekommenderar alla att fara på taturengsmässa också, jätteinspirerande !

My story - februari

(null)
Kul med lite små bilder från senaste veckorna! Mycket gröna smoothies och annat gött! Sol & fredagsyoga. 

Januaribilder

(null)

(null)
Mys med syster!
(null)
Grillning
(null)

(null)

(null)
(null)

(null)
Bräda i Agnäs och en helg i Borgafjäll.
(null)
Mycket hemmamys och goda frukostar
(null)

Bakat semlor!

Inspo

 

2018!

 
Hej!
(Om det nu är någon som kikar in här trots tystnaden)
Inte mycket som händer på den här bloggen, jag tycker tyvärr att blogg.se-appen är så dålig så inläggen blir inge fina. Jag sitter aldrig vid datorn hemma längre (Gör det ju hela dagarna på jobbet så). Men! Det vore kul att publicera grejer här emellanåt. Kanske ska det bli ett mål 2018. Jag har ju inga egentliga nyårsmål däremot så har jag satt tre stycken intentioner för året. Istället för löften eller mål (vilket jag är duktig på att göra och uppfylla) är intentioner mer något att leva efter - motto - ledord. Eftersom stress är min stora utmaning i livet så tänker jag att det är hälsosammare för mig att sätta upp intentioner än mål. Visst är mål bra, men jag är alldelles för duktig på att göra allt jag kan för att uppfylla dem (typisk högprestrerande tjej). Men att publicera någon gång per månad vore ju iaf kul och kanske inte allt för svårt.
 
 
På nyårsafton den 31/1 2017 var jag på Love Yoga (Bild ovan lånad från loveyogaumea instagram).
De tre intentionerna jag satte då var:
 
- Att vara mer i naturen (De är där jag finner lugn och samlar energi)
 
- Att ta pasuer för meditation i vardagen. Brukar gå ner till älven och bara sitta i solen ett tag, det funkar bra när jag har en stressig dag.
 
- Mer tid för skapande. Ända sen jag flyttade hem till Umeå så har jag inte målat eller sytt nästan alls. Det är  snart 5 år sedan och jag saknar det. Att ta den tiden då jag sätter mig ner och få vara kreativ är något jag verkligen vill.