DrömfyndAlltså förstå hur länge jag letat en jakttrofé! Jägardotter som jag är så måste ja ju ha en. Lyckan att hitta den här för en billig peng på megaloppis. 

A u t u m n f e e l i n g s


Gråttvittsvart & alla nyanser av rosa till plommon. 
Ikeas kollektion Russby släpps i oktober. 
Porslinet och nattduksbordet står på drömlistan.Åhléns nya kollektion, love.

Glittrig eyeliner.Yogi wknd


Förra fredagen åkte ja ner till Sthlm för en yogi-mys-helg me mami.


Vi åt middag på ett favvo ställe me japansk rawfood. 

Lördag strosade vi på söder o besökte en kakelbutik som jag blev kär i förra sommarn. Lunch på mysigaste ekocafet. Sen åkte vi ut till yasuragi. Helt magiskt ställe. Vi lärde oss tvagning på traditionellt vis, badade i varma källor, åt fantastisk mat, yoga o sake. Är ännu mer inspirerad till yogan och hela den japanska filosofin om mat och hälsa. Pepp! 

VegoKvällens middag: 
Äppel- och linsbiffar med pistagenötter, limeyoghurt och bulgursallad

Jag har börjat äta mycket mer vegetariskt, mer ekologiskt och byter ut skönhetsprodukter till eko. Inte alls dyrare om man väljer rätt. 

PS. Går en väldigt bra dokumentär på 2an just nu om kött o miljö i vetenskapens värld. 

Kräftkalas i en sommardrömHela gänget samlade i bjännsjö i Nils o lindas fantastiska hus där logen var pyntad till max. Lekar dans o sånghäften, vackraste solnedgången o finaste vännerna! 

Träningspepp.Peppad på löpningen, jag tänkte även börja gå på yogastudion! Dom här fina tajtsen o hoddie me dragkedjor i fickorna ( letat länge anars tappar man ju musiken) gör mig ännu mer pepp! Från Gina Tricot.

P r o j e k t . b o k h y l l a
Projekt bokhylla har startat. Det kommer bli något enkelt lite garage feeling fast fint i hålet i väggen där det en gång suttit ett element o fönster. Den ska vara fylld me nya böcker gamla böcker musik boxar  tavlor nån skum skulptur och gärna ett uppstoppat djur och självklart några vintage lampor. 

Norrbyskär
Båt till norrbyskär för lillkusins konfa, vi åt godaste oatly-glassen o klappade får.