20 september 2017

The sofa

MY HOME

Piffade i vardagsrummet i helgen. Mysplatsen i höst är självklart här. 

16 september 2017

Höstskor

CLOTHES/ LOOKS DAILY

 
I helgen fick jag en utmaning av Arvid - Städa ur minst 5 toppar, 3 nederdelar och ett par skor. Sagt och gjort, det blev mycket mer än så! Priset - att beställa hemma dessa fina höstskor. De heter Olivia och kommer från Vagabond.
Känns kul med färg även på skor!

12 september 2017

Kontor/ Pysselrum

MY HOME

 
Det här är nog det svåraste rummet, litet och ska rymma så mycket. Vi vill ha ha ett skrivbord i trä (kanske två) där vi kan måla, skriva, sy, pyssla, snickra och även jobba hemifrån ibland. En rejäl väggförvaring för papper, böcker, tyger, penslar, pennor, färg och allt sådant. Det ska vara ordning och inte kännas allt för plottrigt. Där tänker vi en förvaring med olika typer av hyllor, både med plats för lådor och fasta skåp. Tex. ett String-system eller IKEAs nya billigare variant Svalnäs. Väggarna har vi tänkt måla i en grårosa färg, ihop med mycket trä, växter och kanske lite mässing tror jag det kommer bli superfint.
 
Det här rummet har vi även tänkt använda som gästrum. Tyvärr rymmer vi ingen fast säng så vi funderar på att köpa en uppblåsbar dubbelsäng för de tilfällena. Nog så smidigt och mysigt att då bara styra undan skrivbord och fylla hela rummet med en stor säng.