En lite lyxigare onsdag


Väggfärg

Försöker bestämma mig för väggfärg i nya sovrummet, kalk, dröm, maräng eller sparv? Kalk ligger som favorit just nu men det är svårt o välja...

 
 

3x fina vyer. Första två bilderna från kvällsjobb (inventering/analys utemiljö). Tredje bilden från igår, Nydalasjön - grillning pinnbröd och fina människor.


Sunday

Bildmuseet idag med Morgan, Tobias och deras vänner Leea & Conner som är på besök från Canada, mycket trevligt!


Autumn hair

Det blev ett höstklipp! Lyx att ha en vän som är frisör.


Sänggavel

Det här med sänggavel är himla svårt, de få ja tycker är fina är superdyra och anars tycker ja inte så mkt känns kul. Här nedan är några roliga, jag har länge funderat på att göra en själv, några tips?


Tuesday

Glad när de damp ner höstpepp i brevlådan, perfekt för en sjukling! Hösten är min favoritårstid. Vackra färger på natur och kläder. Murriga, sammet, rostiga, senapsgult, vinrött och mörkgrönt. Sval fräch luft men inte för kallt. Nu vill ja bara bli frisk så jag kan vara utomhus igen! xx


Eco Beauty

Annat kul att roa sig med när en är hemma sjuk är att beställa saker från nätet. Jag hade slut på både shampo, balsam och dagkräm så de passade bra! Jag har övergått till mer och mer ekologisk hud-/hårvård, här kommer två favoriter och ett nytt tillskott.

Maria Nila gör veganska shampo + balsam som dessutom tillverkas i Sverige. Jag har använt dem över ett år och tycker dem är fantastiska, luktar gott och är väldigt dryga. Nu ska ja testa en för färgat hår.

När jag var i Åre i våras fick jag några prover av Johanna med bla denna underbara ansiktskräm. Jag använder ekologiska oljor från http://www.organicmakers.se men brukar variera med "vanlig dagkräm", så dags att skaffa även en ekologisk sådan. Maria Åkerberg gör ekologiska produkter som också tillverkas i sverige.


New home

Är hemma sjuk så medans ja dricker te o ser om GoT roar ja mig även med att kika på fina saker till min nya lägenhet.


InteriorDrömmer mig bort på Pinterest.
I oktober flyttar jag till en mindre lägenhet. Men den kommer vara nyare, fräschare och med ett större badrum.

Tattoo legs


Bed/ Light/ Inspo