Möhippa!!
Igår kidnappade vi den blivande bruden! Åkte runt i lindas fina bil och njöt av vädret och kulturnatta. Sen spa o skumpa. Ida fick massage och vi njöt av solen! Sen gomiddag och massa lekar. Vin och dans! Toppenkväll me så sjukt fina tjejer och framförallt blivande brud <3

Rosa saker
Lite rosa tema: fina lampor på hm, finaste sommarklänningen, blomman jag går förbi varje dag, nytt nagellack, hårskuggor från glitter, mina rosa byxor.

Båten-premiär!
Båten-premme me häng på stans bästa balkong! Sommarn är här <3

ELLOSEllos överraskade mig med massa fin inredning, riktigt sugen på soffan om ja hittar ett bra bord till. Kökssoffor är sjukt underskattat!SUMMER SHOES!


Dom här tre fina kommer ja bo i till sommarn! Översta paret är från asos och dom andra två skopunkten. Letat efter ett par sandaler med lite tjockare sula för att vandra runt i Rom så de svarta blir ju perfekta! 

HOME

Pinterest

Eftersom jag flyttar snart så är jag väldigt inredningstokig just nu. Här kommer en blandning av sånt jag gillar. 
Vill måla en del hyllor vita. Hitta pinnstolar att måla i udda pastellfärger. Marockansk kakel. Massa speglar. Spaljé och brickbord till balkongen. Växter. Vitt. Vintage. Mycket böcker och musik. Ett stort matbord, vitt, verkar svårt o hitta? Doftljus. Kaktus. Tavlor, svartvitt. Gamla lampor och långa tygsladdar. 
Sjukt pepp. 

Det handlar om dig


I tisdags blev jag sjuk, känns konstigt då jag inte haft en enda sjukdag sen jag började jobba. Men imorse kändes det mycket bättre och idag har jag ägnat mig åt att läsa en av dom finaste böckerna någonsin. Läs den! 

DIY Flower basket bike inspoPinterest

Förra sommarn blev jag avstulen två cyklar. Den ena hade jag haft väldigt länge och lagt ner massa tid pengar o kärlek på. När jag blev av med nummer två så kändes det rätt hopplöst, att folk kan sakna sån respekt för andras saker. Men nu när cykeltiden är här igen kan jag inte låta bli att börja peppa cykel igen. Jag vill göra en sån här fin cykelkorg me blommor! Sen är det bara att hålla tummarna att jag får ha den ifred.

SOMMARHÅR

Weheartit 

Yes, för tredje sommarn i rad är det dags. Allt blir så mycket finare i pastell.