vi lever o mar

hej! vi befinner oss pa guldkusten nu. varmt o skont, bor pa ett helt fantastiskt hostel som mera liknar ett hotell, hade turen att fa ett battre rum an vi betalt for eftersom ingen bodde dar sa vi har havsutsikt (stallet ligger 50m fran havet) och fet balkong. hostlet ar ocksa en beach club med pool o bar, javligt frasht och snygg konst over allt. vi kom hit igar innan dess sov vi en natt i brisbane. flygresan fran tokyo var lang men sjukt bra, qantas ager som flygbolag, riktigt najs mat, stora saten o bra filmer, me like! har forsokt att ladda upp bilder. men varje gang ar datorn sparrad el liknande for att kunna ladda upp fran kamera. det suger eftersom jag vill visa er allt fint vi ar med om. men hoppas att jag snart ska hitta en dator som ar okej, for bilder har jag tagit!! vi ska stanna har i coolangatta, guldkusten en vecka, sen bar det nerat, byron bay o sedan sydney. har bokat alt nu fram till adelaide sa det kanns skont. hoppas ni alla har det fint. karlek!

TOKYOO!!


hej alla, livet ar fantastiskt fint. datorerna har ar dock segare an segast sa det blir bara en bild for tillfallet. denna tagen i en automat som forstorar ogonen, sen far man rita, sminka och lagga in grejer i bilderna hahah..puss pa er.

Hello.


.

Fly the great big sky
See the great big sea
Kick through continents
Bustin' boundaries
Take it hip to hip rocket through the wilderness
Around the world the trip begins with a kiss


Coco Sumner


lyssnar sjukt mycket på den här snygga tjejens album just nu

Rött.


jag har blivit rödhårig. men kommer klippa det kortare i veckan. en page vill jag ha.

Daniel Adams Ray

helt fantastisk skiva. har väntat på det här sen snook slutade spela. sjukt bra.

Personalfest!


igår var jag på personalfest. det var sjukt trevligt! vi gjorde långbord och åt middag allihopa som en liten familj. det blev friseringsdags för Anna-Lo och Tobias. gitarren kom fram på småtimmarna och vi sjöng. så himla mysigt gäng, känns tråkigt att åka ifrån dom!

I Blame Coco feat. Robyn - Caesar


Frida Gustavsson in Vogue UK, December 2010.
modelcouture

Repris/Malta

satt och kollade igenom min gammla blogg och hittade en text som jag skrev förra sommaren när jag bodde på malta. det var kvällen innan jag skulle flytta hem till sverige igen och jag hade inte träffat tobias på mer än en månad. tycker den var rätt så fin.


ensam på en ö i medelhavet
ett tak 4 våningar upp
vart jag än tittar är det hus
paraboler, hus, tunnor med vatten, hus
här och var sticker torn och kors upp från katolska kyrkor
det blåser
jag tänker på han som jag älskar, som är långt borta
men som just nu känns så jävla nära

jag röker smala voguecigaretter
bara för att dom är så snygga
jag dansar under stjärnorna för mig själv

ikväll är allt så himla vackert.

When you're eyes meet mine I lose simple skills


Freedom Eagle


min första tatuering som jag gjorde när jag var 18, nyss hade flyttat från umeå till oslo.
den påminner mig alltid om att jag kan göra vad jag vill. men den är också kungen över alla fåglar i skogen. den är norrland. den är min pappa som också har en örntatuering. den är frihet.

Zhang Fan in Harper's Bazaar Indonesia, November 2010.

ph: nicoline patricia malina / Modelcouture

10 dagar.

10 dagar kvar tills vi åker. helt sjukt. idag har jag börjat packa ner mitt rum i lådor. sandra ska ju bo här när jag är borta.